ARION FRESH CAT ADULT 12 KG

kr. 275,00

Kattefoder med fokus på appetit, vægtkontrol, trivsel og velvære. ARION Fresh Cat har fokus på kattens fordøjelsessystem, som er nøglen til kattens sundhed. Med ARION Fresh Cat får man et foder, der stimulerer kattens naturlige funktioner og gør den i stand til at udnytte alt det gode, som ARION beriger foderet med.

ARION Fresh Cat Adult For at et godt foder skal have en indvirkning på katten, er det altafgørende at foderet er appetitligt. Katten er selektivt spisende, og smagen er derfor afgørende for at få det optimale ud af et godt foder. 40% af alle katte i Europa er overvægtige. Derfor er ARION Fresh Adult Cat udviklet til at hjælpe katten med at holde dens idealvægt, samtidig med at katten får den nødvendige energi, føler sig mæt og trives. Derudover er synet en vigtig funktion, når kattens jagtinstinkt skal stimuleres. Derfor er der i ARION Fresh Adult Cat lagt stor vægt på følgende:

Appetitten

ved at tilføre fersk kød i foderet sikrer vi, at katten har god ædelyst og får hurtig energi. Kun hvis katten har god appetit, kan vi skabe trivsel indefra.
Kattens syn

en øget dossering af A-vitamin i kombination med taurin og uter (herunder marguerit) beskytter kattens syn.
At holde idealvægten

ved at tilføre fuldkorn sikrer vi – via de rigtige kostfibre – en længere mæthedsfornemmelse og et mere stabilt blodsukker. Derved reduceres risikoen for unødig kalorieindtag.
Tilførslen af pre-biotica (FOS & MOS) stimulerer de sunde tarmbakterier. En sund tarmflora sikrer en optimal udnyttelse af foderet, så alle de vigtige næringsstoffer, vitaminer, mineraler, fedtsyrer og antioxidanter optages optimalt i kroppen. Alt sammen for en optimal kost og en stabil vægt.
Styrket immunforsvar

ved målrettet at tilsætte de rigtige antioxidanter, som for eksempel zink og E-vitamin, understøtter vi den del af immunforsvaret, der håndterer stress.

Varenummer: Na 105583 Kategorier ,

BA-Foder © Alle rettigheder forbeholdes