Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/ba-foder.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Marietidsel frø - BA-Foder

Marietidsel frø

kr. 25,00kr. 45,00

 

Marietidsel frø, også kendt Fra Marietidsel frøolie, er et produkt, der er udvundet fra Marietidsel-planten. Planten er hjemmehørende i Middelhavsområdet og har været brugt i medicin i flere tusind år.

Marietidsel frøolie er kendt for sine antioxidante og antiinflammatoriske egenskaber. Disse egenskaber skyldes tilstedeværelsen af silymarin, som er en flavonoid med stærke antioxidante egenskaber.

Marietidsel frø er rige på omega-6-fedtsyrer, som er vigtige for sundheden. Disse fedtsyrer hjælper med at regulere kolesterolniveauerne og forbedre hjertesundheden.

Marietidselfrø er også en god kilde til vitamin E, en antioxidant, der hjælper med at beskytte cellerne mod skader forårsaget af frie radikaler. Vitamin E kan også hjælpe med at reducere risikoen for hjertesygdomme og slagtilfælde.

Silymarin er den primære aktive ingrediens i Marietidsel frøolie. Det er en kraftig antioxidant, der hjælper med at beskytte leveren mod skader forårsaget af frie radikaler. Det kan også hjælpe med at forbedre leverens funktion og reducere risikoen for leversygdomme.

 

.

Varenummer: Ikke mulig Kategori

BA-Foder © Alle rettigheder forbeholdes